Direct contact? Stuur een app
085 004 39 65

Lease voorraad

Elke ondernemer heeft een andere mobiliteitsbehoefte. De ene ondernemer wil voor zijn lange ritten in een zuinige en representatieve auto rijden, terwijl de ander juist op zoek is naar een mooie bedrijfsauto waar hij al zijn spullen in kwijt kan. In onze lease voorraad kan elke ondernemer daarom een passende auto kiezen. Waar ben jij naar op zoek? 

Bentley Continental leasen

Bentley is voor veel mensen een droom merk en geef ze eens ongelijk. De Bentley is natuurlijk dé auto als het gaat om luxe en klasse. Het merk richt zich uitsluitend op de welvarende burger, waardoor het prijskaartje van een nieuwe Bentley enorm hoog is. Door een Bentley te leasen in plaats van te kopen komt je droomauto ineens een stuk dichterbij. Heb jij je keuze al gemaakt?

Bentley Continental GTC
46.390 km 2013
4.0 V8 GTC MULLINER 1e EIG DEALER O.H.
2013
Benzine
Automaat
46.390 km
WIJCHEN
Lease vanaf € 2.960 p/mnd
O.b.v. 36 maanden
 
Bekijk auto

Het van oorsprong Engelse bedrijf werd in 1919 opgericht door de broers Walter en Horace Bentley. Al snel kende ze enkele successen in de racewereld en stonden ze bekend om de duurzaamheid en stevigheid van de auto’s. Racefanaat Woolf Barnato was zelfs zo gecharmeerd van de auto’s dat hij eerst een auto heeft aangeschaft en een jaar later het hele bedrijf. Inmiddels is het bedrijf overgenomen door de Volkswagen Group. Doordat het automerk een rijke geschiedenis en vele successen in de racesport heeft, kan de reputatie van het merk alleen maar als exclusief omschreven worden. De doelgroep van het luxe automerk is dan ook de welvarende burger. De auto is een toonbeeld van luxe en was vroeger vooral populair bij grote ondernemers en leden van koninklijke families.

De Bentley Continental vond zijn oorsprong al in 1952. Eerst met luxe vierdeurs modellen en later met sedans. In 1965 ging de Continental S3 uit productie en het duurde tot 1984 tot er weer een nieuwe Continental uitgebracht werd. Dit keer een Bentley- variant van de Rolls-Royce Corniche. Van 1991 tot en met 2002 voerde Bentley een eigen Continental. Leverbaar als coupé en cabriolet. In 2003 schoof de Continental van een luxe coupe door naar een luxe sportwagen. Ook in 2006, 2011 en 2017 werden er aanpassingen aan de auto gedaan. Een model met een lange geschiedenis dus! Inmiddels deelt de huidige generatie, die vanaf 2018 in productie is, zijn platform met de Porsche Panamera. De auto is uitgerust met een 6.0-liter W12 Twin-turbo. Goed voor een vermogen van 635 pk. Hij bereikt in slechts 3,2 seconden een snelheid van 100 kilometer per uur en kan 333 km per uur halen.

De huidige Bentley Continental is een Grand Tourer en ongeëvenaard in zijn klasse. Krachtig, mooi ontworpen en een strakke vormgeving. Voorzien van strakke lijnen en een brede, lage carrosserie is de Continental GT een auto waar je niet omheen kunt. Het luxe gevoel begint al als je de auto ontgrendeld. Je wordt verwelkomd door sfeerverlichting en kunt dit helemaal naar wens aanpassen. Verlichtingsstrips accentueren de belangrijkste design lijnen van de auto. Hierbij kun je kiezen tussen levendige of gedempte verlichting en dat allemaal in zeven kleuren. De stoelen benadrukken het luxe karakter van de auto alleen maar. Minimalistisch, maar toch een gestroomlijnd design. Deze combinatie zorgt ervoor dat de stoelen niet alleen comfortabel zitten, maar er ook elegant uitzien.


Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hier vind je direct antwoord op al je prangende vragen over leasen. Ons doel is natuurlijk om een zo duidelijk mogelijke website te hebben. Heb jij toch een vraag? Bekijk dan onderstaand onze antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel naar  .

Bpm is een belasting die alleen van toepassing is voor personenauto's en motorrijtuigen (taxi's en bestelauto's zijn vrijgesteld) en is afhankelijk van de leeftijd van de auto, de nieuwprijs en de CO2-uitstoot. Het grote verschil met btw is dat btw een belasting is die op bijna alle goederen en diensten wordt geheven. Zo ook op auto's. Bpm geldt alleen voor personenauto's en motorrijtuigen.

Als je de auto niet alleen zakelijk, maar ook privé wil gebruiken betaal je bijtelling. Wil jij meer weten over de hoogte van de bijtelling? Of over het bijhouden van een rittenregistratie? Ga dan snel naar onze pagina over bijtelling.

De maximale leasetermijn is van veel factoren afhankelijk. Er is dus geen maximale leasetermijn vastgesteld. Benieuwd wat de maximale leasetermijn van de auto naar jouw keuze is? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Door extra maandtermijnen te betalen, kun je de auto eerder aflossen. Daarnaast kun je er voor kiezen om het openstaande saldo te betalen. De genoemde mogelijkheden zijn overigens wel afhankelijk van waar je financial lease overeenkomst is afgesloten. Over het algemeen is het vroegtijdig aflossen van de auto boetevrij.

Aan het eind van je leasetermijn ben jij de eigenaar van de auto. Zowel op economisch als juridisch vlak.

De mogelijkheden zijn beperkt, maar het is zeker mogelijk! Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. Zij kunnen je precies vertellen wat er mogelijk is.

Een slottermijn is het bedrag dat aan het einde van het contract nog openstaat. Dit bedrag bepaal je samen met je lease adviseur en moet in verhouding staan met de economische restwaarde van de auto.

De maandelijkse termijnen staan vast en het vastgestelde bedrag is dan ook het minimale wat je moet betalen. Bij een goede maand kun je er wel voor kiezen om een hoger bedrag af te lossen.

Dit is helaas niet mogelijk. Bij de aanschaf van je auto heb je de btw al volledig teruggevorderd. Het maandelijkse leasebedrag is daarom ook btw-vrij en niet terug te vorderen.

Net als bij alle andere zakelijke uitgaven, schiet je de btw van je auto zelf voor. Vervolgens kun je dit bij je eerste aangifte terugvorderen. Wil jij ook de btw door de bank laten voorfinancieren? Neem dan contact op met een van onze lease adviseurs. Zij kunnen je alles over de mogelijkheden vertellen.