Direct contact? Stuur een app
085 004 39 65

Lease voorraad

Elke ondernemer heeft een andere mobiliteitsbehoefte. De ene ondernemer wil voor zijn lange ritten in een zuinige en representatieve auto rijden, terwijl de ander juist op zoek is naar een mooie bedrijfsauto waar hij al zijn spullen in kwijt kan. In onze lease voorraad kan elke ondernemer daarom een passende auto kiezen. Waar ben jij naar op zoek? 

Maserati leasen

De auto’s van Maserati komen in vele stoute dromen voor. De auto maakt een prachtig geluid, ziet er sportief uit en straalt klasse en elegantie uit. Helaas is het prijskaartje van de Italiaanse auto voor veel mensen een obstakel. Voor zoveel klasse en luxe mag je namelijk link in de buidel tasten. Gelukkig komt de auto door onze leaseconstructies een stuk dichterbij. Ben jij er klaar voor om in de auto van je dromen te rijden?

Maserati Ghibli
136.993 km 2014
3.0 V6 D 275 PK DEALER ONDERHOUDEN ORIG. NL
2014
Diesel
Automaat
136.993 km
OCHTEN
Lease vanaf € 620 p/mnd
O.b.v. 48 maanden
 
Bekijk auto
Maserati Ghibli
69.975 km 2015
3.0 V6 D 275pk - NL auto
2015
Diesel
Automaat
69.975 km
NAARDEN
Lease vanaf € 662 p/mnd
O.b.v. 60 maanden
 
Bekijk auto
Maserati Ghibli
106.001 km 2015
3.0 V6 D 275pk aut. full options - NL auto
2015
Diesel
Automaat
106.001 km
ROZENDAAL
Lease vanaf € 688 p/mnd
O.b.v. 60 maanden
 
Bekijk auto
Maserati Levante
54.729 km 2017
3.0 V6 SQ4 AWD 430 PK
2017
Benzine
Automaat
54.729 km
NAARDEN
Lease vanaf € 1.103 p/mnd
O.b.v. 60 maanden
 
Bekijk auto
Maserati Levante
9.774 km 2017
3.0 V6 Twinsport S AWD 430PK Panoramadak Fabr. garantie! Leer Navigatie Camera Zondag a.s. open!
2017
Benzine
Automaat
9.774 km
APELDOORN
Lease vanaf € 1.557 p/mnd
O.b.v. 60 maanden
 
Bekijk auto
Maserati Quattroporte
66.700 km 2016
3.0 S Q4 Italiaanse schone!
2016
Benzine
Automaat
66.700 km
NAALDWIJK
Lease vanaf € 1.150 p/mnd
O.b.v. 60 maanden
 
Bekijk auto

 Maserati werd in 1914 opgericht door de gebroeders Maserati. Het merk, dat zijn roots in het Italiaanse Bologna heeft, produceerde in eerste instantie alleen bougies en bobines. In 1926 werd de eerste raceauto aan het assortiment toegevoegd; de Tipo 26. Bij de introductie van deze wagen op de Targa Florio race, won Alfieri Maserati meteen. Vanaf dat moment lag de focus van het merk vooral op het bouwen van raceauto’s. Na een aantal decennia bleek dat de raceauto’s niet genoeg opleverde om de fabriek draaiende te houden en werd er gestart met het bouwen van auto’s voor op de normale weg. In 1968 werd Maserati overgenomen door Citroen. Inmiddels is het luxe automerk onderdeel van de Fiat-groep.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hier vind je direct antwoord op al je prangende vragen over leasen. Ons doel is natuurlijk om een zo duidelijk mogelijke website te hebben. Heb jij toch een vraag? Bekijk dan onderstaand onze antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel naar  .

Bpm is een belasting die alleen van toepassing is voor personenauto's en motorrijtuigen (taxi's en bestelauto's zijn vrijgesteld) en is afhankelijk van de leeftijd van de auto, de nieuwprijs en de CO2-uitstoot. Het grote verschil met btw is dat btw een belasting is die op bijna alle goederen en diensten wordt geheven. Zo ook op auto's. Bpm geldt alleen voor personenauto's en motorrijtuigen.

Als je de auto niet alleen zakelijk, maar ook privé wil gebruiken betaal je bijtelling. Wil jij meer weten over de hoogte van de bijtelling? Of over het bijhouden van een rittenregistratie? Ga dan snel naar onze pagina over bijtelling.

De maximale leasetermijn is van veel factoren afhankelijk. Er is dus geen maximale leasetermijn vastgesteld. Benieuwd wat de maximale leasetermijn van de auto naar jouw keuze is? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Door extra maandtermijnen te betalen, kun je de auto eerder aflossen. Daarnaast kun je er voor kiezen om het openstaande saldo te betalen. De genoemde mogelijkheden zijn overigens wel afhankelijk van waar je financial lease overeenkomst is afgesloten. Over het algemeen is het vroegtijdig aflossen van de auto boetevrij.

Aan het eind van je leasetermijn ben jij de eigenaar van de auto. Zowel op economisch als juridisch vlak.

De mogelijkheden zijn beperkt, maar het is zeker mogelijk! Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. Zij kunnen je precies vertellen wat er mogelijk is.

Een slottermijn is het bedrag dat aan het einde van het contract nog openstaat. Dit bedrag bepaal je samen met je lease adviseur en moet in verhouding staan met de economische restwaarde van de auto.

De maandelijkse termijnen staan vast en het vastgestelde bedrag is dan ook het minimale wat je moet betalen. Bij een goede maand kun je er wel voor kiezen om een hoger bedrag af te lossen.

Dit is helaas niet mogelijk. Bij de aanschaf van je auto heb je de btw al volledig teruggevorderd. Het maandelijkse leasebedrag is daarom ook btw-vrij en niet terug te vorderen.

Net als bij alle andere zakelijke uitgaven, schiet je de btw van je auto zelf voor. Vervolgens kun je dit bij je eerste aangifte terugvorderen. Wil jij ook de btw door de bank laten voorfinancieren? Neem dan contact op met een van onze lease adviseurs. Zij kunnen je alles over de mogelijkheden vertellen.