Direct contact? Stuur een app
085 004 39 65

Lease voorraad

Elke ondernemer heeft een andere mobiliteitsbehoefte. De ene ondernemer wil voor zijn lange ritten in een zuinige en representatieve auto rijden, terwijl de ander juist op zoek is naar een mooie bedrijfsauto waar hij al zijn spullen in kwijt kan. In onze lease voorraad kan elke ondernemer daarom een passende auto kiezen. Waar ben jij naar op zoek? 

Mercedes-Benz GLC-Klasse Coupé leasen

Een auto van Mercedes-Benz staat garant voor twee dingen, namelijk: luxe en vakmanschap. De GLC klasse Coupé weet dit naar een nieuw niveau te tillen. Wil jij een Mercedes-Benz GLC klasse Coupé leasen? Op deze pagina vind je ons aanbod.

De Mercedes-Benz GLC werd voor het eerst in 2015 tijdens de Frankfurt Motor Show aan het grote publiek getoond. Bedoeling van deze lancering was om het gat van de GLK te vullen. Natuurlijk kreeg het ontwerp wel eerst een upgrade en werden ook de motor en de optielijst uitgebreid. In 2019 is de vernieuwde GLC op de markt gekomen. Dit model is uitgerust met o.a. het MBUX infotainment systeem. Een systeem dat bestaat uit een touchscreen van 10,3-inch en gekoppeld kan worden aan Android Auto en Apple CarPlay.

In de GLC klasse Coupé komt kracht en luxe samen. De SUV heeft een 2.0 turbo diesel- of benzinemotor en weet daarmee een vermogen van 255 pk te halen met een koppel van 273 Nm. De motor komt met een 9-versnellingen automaat. Vind jij dat veiligheid op een moet staan? Dan kun je met de opties van de GLC je hart ophalen. Natuurlijk is de wagen standaard uitgerust met ABS, AEB, ASR, BAS, EBD en ESP. Er zijn ook nieuwe opties aan deze lijst toegevoegd, bijvoorbeeld een bandenspanningscontrolesysteem, airbags (zowel hoofd, als knie airbags), hellingsfunctie, regensensor, startblokkering en vermoeidheidsherkenning. 


Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hier vind je direct antwoord op al je prangende vragen over leasen. Ons doel is natuurlijk om een zo duidelijk mogelijke website te hebben. Heb jij toch een vraag? Bekijk dan onderstaand onze antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel naar  .

Bpm is een belasting die alleen van toepassing is voor personenauto's en motorrijtuigen (taxi's en bestelauto's zijn vrijgesteld) en is afhankelijk van de leeftijd van de auto, de nieuwprijs en de CO2-uitstoot. Het grote verschil met btw is dat btw een belasting is die op bijna alle goederen en diensten wordt geheven. Zo ook op auto's. Bpm geldt alleen voor personenauto's en motorrijtuigen.

Als je de auto niet alleen zakelijk, maar ook privé wil gebruiken betaal je bijtelling. Wil jij meer weten over de hoogte van de bijtelling? Of over het bijhouden van een rittenregistratie? Ga dan snel naar onze pagina over bijtelling.

De maximale leasetermijn is van veel factoren afhankelijk. Er is dus geen maximale leasetermijn vastgesteld. Benieuwd wat de maximale leasetermijn van de auto naar jouw keuze is? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Door extra maandtermijnen te betalen, kun je de auto eerder aflossen. Daarnaast kun je er voor kiezen om het openstaande saldo te betalen. De genoemde mogelijkheden zijn overigens wel afhankelijk van waar je financial lease overeenkomst is afgesloten. Over het algemeen is het vroegtijdig aflossen van de auto boetevrij.

Aan het eind van je leasetermijn ben jij de eigenaar van de auto. Zowel op economisch als juridisch vlak.

De mogelijkheden zijn beperkt, maar het is zeker mogelijk! Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. Zij kunnen je precies vertellen wat er mogelijk is.

Een slottermijn is het bedrag dat aan het einde van het contract nog openstaat. Dit bedrag bepaal je samen met je lease adviseur en moet in verhouding staan met de economische restwaarde van de auto.

De maandelijkse termijnen staan vast en het vastgestelde bedrag is dan ook het minimale wat je moet betalen. Bij een goede maand kun je er wel voor kiezen om een hoger bedrag af te lossen.

Dit is helaas niet mogelijk. Bij de aanschaf van je auto heb je de btw al volledig teruggevorderd. Het maandelijkse leasebedrag is daarom ook btw-vrij en niet terug te vorderen.

Net als bij alle andere zakelijke uitgaven, schiet je de btw van je auto zelf voor. Vervolgens kun je dit bij je eerste aangifte terugvorderen. Wil jij ook de btw door de bank laten voorfinancieren? Neem dan contact op met een van onze lease adviseurs. Zij kunnen je alles over de mogelijkheden vertellen.