Direct contact? Stuur een app
085 004 39 65

Lease voorraad

Elke ondernemer heeft een andere mobiliteitsbehoefte. De ene ondernemer wil voor zijn lange ritten in een zuinige en representatieve auto rijden, terwijl de ander juist op zoek is naar een mooie bedrijfsauto waar hij al zijn spullen in kwijt kan. In onze lease voorraad kan elke ondernemer daarom een passende auto kiezen. Waar ben jij naar op zoek? 

Porsche Taycan leasen

De auto's van Porsche worden door veel mensen als droomauto omschreven. Ze zijn mooi, kwalitatief heel goed, snel en maken een mooi geluid. Dé ingrediënten voor de perfecte auto. Staat de Porsche bovenaan jouw wishlist? Je kunt bij ons o.a. de Porsche Macan, Porsche Cayenne of de Porsche Panamera leasen. Daarnaast is Porsche ook qua (semi) elektrische autotechniek druk aan het ontwikkelen. Zo kun je met de Porsche 918 plug-in hybride semi elektrisch rijden en is de Porsche Taycan zelfs volledig elektrisch.

Porsche Taycan
2.900 km 2020
4S Alle Opties! SportDesign Performance DIRECT RIJDEN!
2020
Elektrisch
Automaat
2.900 km
Nederweert
Lease vanaf € 1.695 p/mnd
O.b.v. 60 maanden
 
Bekijk auto
Porsche Taycan
14 km 2020
4S Panorama Bose DIRECT RIJDEN!
2020
Elektrisch
Automaat
14 km
Nederweert
Lease vanaf € 1.972 p/mnd
O.b.v. 60 maanden
 
Bekijk auto
Porsche Taycan
9.870 km 2020
Turbo S 762 PK TECHART PANORAMA CERAMIC DUO SCREEN FULL OPTION
2020
Elektrisch
Automaat
9.870 km
WIJCHEN
Lease vanaf € 2.871 p/mnd
O.b.v. 60 maanden
Deze auto is ook leverbaar middels Operational Lease  
Bekijk auto

In 1931 werd Porsche in Stuttgart opgericht. Oorspronkelijk richtte het bedrijf zich vooral op ontwikkelingswerk en advies op gebied van motorvoertuigen. Later verschoof de focus, in opdracht van het Duitse leger, naar auto’s. Het duurde echter pas tot na de oorlog voor de eerste Porsche werd geproduceerd. Inmiddels heeft het merk een ruim aanbod aan sportieve luxewagens.

In 2010 betreedt Porsche met de Cayenne S Hybride en de Panamera S Hybride de hybride en elektrische markt. Het merk pakt gelijk door, want in nog datzelfde jaar verschijnt er ook een hybride versie van de Porsche 911, namelijk de Porsche GT3 R Hybride. In 2018 wordt de volledige elektrische Porsche Taycan bekend gemaakt.

In de Taycan komt het DNA van Porsche samen met elektrisch rijden. Dit kan alleen maar in een innovatieve wagen resulteren. En daar hebben we gelijk in! De Taycan is voorzien van een aandrijftechnologie dat ervoor zorgt dat zijn vermogen vele malen kan worden gereproduceerd. Met een vermogen van maximaal 761 pk (560 kW) bereikt de auto door de 2 synchroon motoren met permanente magneten in slechts 2,8 seconden een snelheid van 100 km/u. De actieradius van de Porsche Taycan bedraagt 388-412 km.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hier vind je direct antwoord op al je prangende vragen over leasen. Ons doel is natuurlijk om een zo duidelijk mogelijke website te hebben. Heb jij toch een vraag? Bekijk dan onderstaand onze antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel naar  .

Bpm is een belasting die alleen van toepassing is voor personenauto's en motorrijtuigen (taxi's en bestelauto's zijn vrijgesteld) en is afhankelijk van de leeftijd van de auto, de nieuwprijs en de CO2-uitstoot. Het grote verschil met btw is dat btw een belasting is die op bijna alle goederen en diensten wordt geheven. Zo ook op auto's. Bpm geldt alleen voor personenauto's en motorrijtuigen.

Als je de auto niet alleen zakelijk, maar ook privé wil gebruiken betaal je bijtelling. Wil jij meer weten over de hoogte van de bijtelling? Of over het bijhouden van een rittenregistratie? Ga dan snel naar onze pagina over bijtelling.

De maximale leasetermijn is van veel factoren afhankelijk. Er is dus geen maximale leasetermijn vastgesteld. Benieuwd wat de maximale leasetermijn van de auto naar jouw keuze is? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Door extra maandtermijnen te betalen, kun je de auto eerder aflossen. Daarnaast kun je er voor kiezen om het openstaande saldo te betalen. De genoemde mogelijkheden zijn overigens wel afhankelijk van waar je financial lease overeenkomst is afgesloten. Over het algemeen is het vroegtijdig aflossen van de auto boetevrij.

Aan het eind van je leasetermijn ben jij de eigenaar van de auto. Zowel op economisch als juridisch vlak.

De mogelijkheden zijn beperkt, maar het is zeker mogelijk! Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. Zij kunnen je precies vertellen wat er mogelijk is.

Een slottermijn is het bedrag dat aan het einde van het contract nog openstaat. Dit bedrag bepaal je samen met je lease adviseur en moet in verhouding staan met de economische restwaarde van de auto.

De maandelijkse termijnen staan vast en het vastgestelde bedrag is dan ook het minimale wat je moet betalen. Bij een goede maand kun je er wel voor kiezen om een hoger bedrag af te lossen.

Dit is helaas niet mogelijk. Bij de aanschaf van je auto heb je de btw al volledig teruggevorderd. Het maandelijkse leasebedrag is daarom ook btw-vrij en niet terug te vorderen.

Net als bij alle andere zakelijke uitgaven, schiet je de btw van je auto zelf voor. Vervolgens kun je dit bij je eerste aangifte terugvorderen. Wil jij ook de btw door de bank laten voorfinancieren? Neem dan contact op met een van onze lease adviseurs. Zij kunnen je alles over de mogelijkheden vertellen.